Najnovšie recenzie zo sekcie Školské tašky
ideálny pre našu 5 ročnú, na 1-dňový výlet OK. farebne krásny, žabka potešila
batoh je prepracovaný,..
- kvalitné prevedenie, ľahký batoh...aj chrbát dieťaťa je spokojný :-)
Spokojnosť
- veľká taška, vydrží na celé 4 roky, výborné bočné vačky, nemajú pevné uzatváranie, čo umožňuje dať do vačku aj väčšiu fľašu, jednoduché zapínanie
jedno oddelenie
- Výškovo nastaviteľné popruhy a pritom má hmotnosť stále len do 1kg
- Výborné vystuženie chrbta
- Bedrový pás i hrudný pásik
- Kompaktný rozmer zvažujúci sa k chrbtu
- Ťažko sa prestavuje výška popruhov
- Popruhy sú kvalitne polstrované, no vďaka tomu trčia do priestoru
V porovnaní s aktovkou Hama Baggymax Trikky tento batoh synovi s výškou cca 119cm omnoho lepšie sedel. S rovnakou záťažou sa mu zdal omnoho ľahší (hoci Trikky má len 650g) a na rozdiel od Trikky sa nepredkláňal dopredu a stál a chodil pekne vystretý. Uvidíme, čo ukáže aktívne používanie.
- Priestranny,lahky
- spokojny
- pekná taška pre školáka - vianočný darček - prekvapenie pre dieťa zo sociálne slabej rodiny
Batoh vyzerá ešte lepšie ako na obrázku, kvalitný a veľmi pekný.
vak je velmi tenky a maly
Batoh je pre syna a verím,že s ním bude spokojný.výhodu vidím v odnímateľné menšom ruksaku,ktorý môže využiť aj na iné aktivity.
- Výborná kvalita, veľký zaujímavý priestor.
Je taký aký som potrebovala. Čo som očakávala splnil. Je malý pre nižšie dieťa, priestranný na knihy.
Spokojnosť, batoh je ľahký, priestranný
- Som spokojna
Super batoh za výbornú cenu...dcéra spokojná, dobre sa nosí, je dostatočne priestranný...
- Používame už rok.
- Kúpené vtedy pre prváčku, tak sme sa rozhodli investovať, aby batoh vydržal pár rôčkov.
- Fungujú zipsy, kolieska aj výsuvná tyč.
- Je dosť ťažká aj keď je prázdna - keď si majú doniesť do školy len 1-2 zošity, lebo niekam idú počas vyučovania, radšej tie veci nabalíme do obyčajného ľahkého batohu.
Po roku používania je stále pekná, nie je zničená.
Fungujú aj zipsy, kolieska, či výsuvná tyč.
Je však dosť ťažká na nosenie v rukách alebo na chrbte prváčky-druháčky, aj keď je niekedy poloprázdna.
Je praktická keď je vonku sucho a dá sa odviezť na kolieskach.
- krásné farby, veľa priehradiek
- nie je až tak ľahký ako si človek myslí, ked ho naplní vecami pre prváka
Batoh na kolieskach, konečne nezaťažuje a nekrivý chrbticu.Keďže tašky sú veľmi ťažké,vrelo odporúčam.
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »